19.2.2014

#81 Leipomista

 
 
Tänää leivoin vähä ku teki mieli vaa tehä jtn rakentavaa :DD Päätimpä sitten taas vaihteeks leipoo. Leivoin tällä kertaa Marianne pikkuleipiä ja tuollaista ns. ''mutakakkua'' Siinä on vaa sellane kuorute sisäl.  Tein kuitenkin pikkuleivät ensin. No kaikki ei aina suju...
 
 
Mut onneks viimone pelti sit onnistu (7 vaa onnistu ja vajaa 15 meni roskii)  Hehe... No mut tuo mutakakku juttuu tein jo toistakertaa ja tälläkertaa ei tarvinnu tehä palapelii samal ;D Eli onnistu yllättävän hyvi :3 Ite en oikeestaa paljo tykkää tollasista raskaista suklaaleivoksista ;/ Mutta meikäläiset ja varsiki poikaystävä tykkää :D Että sellasta :))
 
Tänää koulus oli äikän ja yh koe... yh meni iha ok.. mut äikkä.... voi kiesus... Noh.. ei voi mitää.. Huomen sit matikan ja vissii bilsankoe jota oon yrittäny pitkittää jo 2 viikkoo x,D Nooh.. oompaha vähä lukenu siihe sit. Ja perjantain pitäs olla liikuntapäivä ja siel vissii vedän reilu 3h zumbaa :D Ainaki nii tuo liikanope sano :D  Huomen sit hyppää Riialla <3 ihanaa <33!
 
Eipä muuta..
 
<3llä: IidaEmiliaaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti