Pupu unelmiaBONO


 photo 043_zps1a3134cc.jpg

Nimi: Cathy's Casablanca
Syntynyt: 30.3.2014
Rotu: Risteytys ( New Zealandin Red  x  Rex)
Sukupuoli: Uros
Väri: Perhoskuvio
Kasvattaja: Riina Laaksonen


Sisarukset: 5kpl ( perhoskuvio + ketunpunainen)
Jälkeläiset: -


Suku:
 e.Cathy
ee.Looks Like Pretty
eee. GG-10 Look Like Expression
ei. Mafioso
eii. Hårdy's Vinzent


i. Aquabunny's Raven 
ie.JV-12 GG-11 Red boy
ii. GG-12 Teddy Boy


Luonne:
Bono on luonteeltaan reipas pieni poika, joka sulattaa käpälänsä jäljen monen ihmisen sydämeen! Hyvin sympaattinen kaveri on kyseessä. Ihmis ystävällinen ja antaa ihmisten koskea. Pelkää hieman kovia ääniä (useamman ihmisen naurua) eikä oikeen tykkää isoista ihmis laumoistakaan. Antaa laittaa valjaat nätisti, ja pysyy sylissä myös. Ulkoiluttaessa ei tarvitse hihnaa, vaan kulkee pihalla vapaasti. Pysyy ihmisten lähettyvyydessä, ellei kissa ilmesty pihaan. Silloin poika alkaa seuraamaan uskollista ystäväänsä. Sisällä riehuu kuin lapsi. Kaikki mitä näkee, on herrasta syötävää. Nyt on hieman rauhoittunut kalusteiden puremisen suhteen :D Bonon kanssa ollaa harjoteltu vähän agilityä :) Idean herran on jo tajunnut!Kuinka sain Bonon?
Bonon kasvattajan Rex naaras oli saanut viisi pientä poikasta, joista näin siis kuvan Facebookissa. Bono oli silloin tummin, lähinnä musta. Siinä vaiheessa ei kani vielä oikeen kiinnostanut, mutta kun ne alkoi kasvamaan isommiksi, niin se rakkaus vain yltyi!
Kuin puput olivat noin 3vk  iässä, ne laitettiin myyntiin ja Bono oli ainoa joka ei ollut vielä mennyt, niin minäpä tartuin tilaisuuteen ja varasin pojan meille! ;)
Voi sitä riemun määrää <3
noin 1kk iässä lähettiin hakemaan poikaa kotiin Sipoosta, jonne siis meiltä ajaa n.2-3h... Eli matka oli pitkä, mutta sen arvoinen <3                                                                           (c.) Riina

(c.) Riina

(c.) Riina

Paino:
26.6  1834g
30.6  1993g
8.7  yli 2kg

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti